Verksamheter

Familj

Att vara familj i Stockholm på 2020-talet är en utmaning och Korskyrkan Sthlm önskar vara ett stöd för er som är familj och vill följa Jesus! Drömmen är att vi vill forma starka familjer där tron på Jesus är närvarande i vardagslivet. Önskan är också att man ska hitta andra familjer att leva och dela tron tillsammans med. För att ge stöd till detta har korskyrkan olika aktiviteter under terminerna specifikt för familjer. 

Det finns även undervisning för barnen på söndagar. Det finns tre olika grupper; Skattkartan (2-4 år), Skattkistan (5-7 år) och Skattjakten (8-12 år). Om man har yngre barn kan man vara i Skattkammaren, där det finns en TV så att man kan följa söndagsgudstjänsten samtidigt. För de allra minsta finns en babyhörna vid läktaren i gudstjänstlokalen. Efter gudstjänsten serveras korv med bröd till barnen i café gårdshuset, där finns det även ett pysselbord där barnen kan sitta och pyssla medan föräldrarna fikar.

Allt arbete med familjer planeras och genomarbetas av familjerådet i församlingen. 

Om du önskar veta mer om vårt familjearbete, eller önskar förmedla något till familjerådet: kontakta Kristi-Anna på kristianna@korskyrkanstockholm.se.

För de som går regelbundet i Korskyrkan finns även en sluten FB-grupp som heter “Familj i Korskyrkan Stockholm”. Du kan ansöka om medlemskap via Facebook eller skriv ett mail till Kristi-Anna (se mail ovan) 

I övrigt hittar du aktuella händelser på vår Facebooksida Korskyrkan Stockholm eller på instagram: @korskyrkansthlm

Back to top