Kalender

Maskeradfest – FAMILJ

4 november 2023 kl. 12:00 - 15:30Korskyrkan Stockholm

Denna dag träffas vi för en hejdundrande MASKERADFEST! Detta är en maskeradfest för hela familjen, både barn och vuxna kommer såklart utklädda.

Även om du inte är har barn är du såklart välkommen också men behöver vara medveten om att aktiviteterna främst riktar sig mot barn och deras föräldrar 😀

OBS – detta är tänkt att vara en rolig maskeradfest och ingen läskig fest. Inga masker för ansiktet och vi vill inte att man klär ut sig till läskiga saker (ex spöke, vampyr eller liknande) 

Maskeradfesten börjar kl 12.00 och slutar 15.30. Vi äter lunch tillsammans och sen avslutar vi med fika! 

Temat för maskeradfesten är ”Hoppsan, jag hamnade visst fel”. Kanske kommer du utklädd till doktor? Eller varför inte en prinsessa? Eller kanske är du en ninja från Kina? Donald Trump? Eller är du en turist i Grekland? Temat är fritt fram för tolkning. Vem har hamnat fel om de kommer till en fest i Korskyrkan i november 😀

Anmälan senast 1/11. Festen kostar 80 kr för vuxna och 40 kr för barn. 

OBS: Om ni som familj vill gå på detta men inte har ekonomiska möjligheter till det så vill vi som församling gärna hjälpa till, hör av dig till Jessica i sådana fall: jessica@korskyrkanstockholm.se.

Back to top